Jente med blå kjole står på en dansk sandklippe og nyter vinden i håret

Historien om Scan

Hos Scan har vi, siden selskapet ble startet i Odense i 1978, vært fokusert på å tilby våre kunder de beste vedovner, peiser og peisinnsatser på markedet med særlig fokus på design, innovasjon og brukervennlighet. For oss handler det ikke bare om varme - men om å levere perfekte flammer omgitt av et designmøbel som passer hjemme hos deg. Kombinasjonen av dansk design, modige ideer og fokus på detaljer, har gjort Scan til en av lederne innen ildsteder.

Din nye flamme

Å nyte varme fra en perfekt ild bak glassdører er den ytterste form for avslapping og hygge.
Derfor er vår designprosess alltid fokusert på å skape vakre flammer og best mulig innsyn.

Dansk design

Danmark har en rik tradisjon når det gjelder design, og Scan er en del av dette.
Bare danske designere har kreert våre vedovner, og sikrer en formgivning som alltid gjenkjennes ved de typisk danske rene linjene.

Vi har også en tradisjon for å sette nye standarder, og våre designere angriper hver utfordring med det mål for øyet å være nyskapende. Dette har resultert i at Scan fortsatt mottar internasjonal anerkjennelse, og at vi har
vunnet flere designpriser
for håndtverket vårt.

Sort peisovn Scan 84 med sort glassdør I en moderne nordisk stue med brun sofa og lysegrå stol
Detaljbilde av sort peisovn i 90 graders vinkel

Nytenking

For Scan er oppvarming mer enn bare et praktisk eller estetisk spørsmål.
Vi anser ildstedene våre som nyskapende møbler tilpasset en moderne livsstil.

Gjennom kreativitet, fokus på detaljer og mot til å prøve ut nye ideer, har vi gått i forveien og har vært en leder både med hensyn til brukervennlighet og miljøet.
Scan var den første til å innføre skyvedører, glass i 90 graders vinkel og glasshåndtak på innsatsene.

Detaljene

Hos Scan er vi fokusert på detaljer og legger vekt på selv de minste ting. Med vårt kritiske blikk og konstant jakt etter perfeksjon, har vi skapt revolusjonerende former og tekniske løsninger som kommer våre kunder til gode.

Ved å integrere håndtakene i designet samtidig som å gjøre det lettvint å bruke,har vi forent form og funksjon. Dette er et av mange eksempler på det vi kaller ”glatt overflate”.

Scan i verden

Scan A/S eies av norske Jøtul Group, som er en av verdens største vedovnsprodusenter og har salgsselskaper og distribusjonssteder i hele verden, hvor Scan-produkter også selges.