Stor stabel med tømmerstokker i vinterlandskap

Dette er Scan

Scan A/S ble grunnlagt i Odense i 1978. Helt fra starten har vi fokusert på å tilby våre kunder de beste vedovner på markedet, med særlig fokus på design, innovasjon og brukervennlighet.

Danske ovnsidéer

For oss handler det ikke bare om varme, men også om å levere den beste flammen. Omkranset av et designbevisst møbel som passer i de fleste hjem. Kombinasjonen av dansk design, modige idéer og fokus på detaljer har gjort Scan til et ledende merke innenfor vedovner.

Vår designfilosofi

Hos Scan har vi, siden selskapet ble startet i Odense i 1978, vært fokusert på å tilby våre kunder de beste peisovner på markedet med særlig fokus på design, innovasjon og brukervennlighet. For oss handler det ikke bare om varme - men om å levere en perfekt flamme, omgitt av et designmøbel som passer i de fleste hjem. Kombinasjonen av dansk design, modige ideer og fokusering på detaljer, har gjort Scan til en av lederne innen peisovner.

Danmark har en rik tradisjon når det gjelder design, og Scan er en del av dette. Bare danske designere har kreert våre peisovner, og derved sikres en full og sann formgivning som alltid gjenkjenner Scan ved de typisk danske rene linjene.

Vi har også en tradisjon for å sette nye standarder, og våre designere angriper hver utfordring med det mål for øyet å være nyskapende. Dette har resultert i at Scan fortsatt mottar internasjonal anerkjennelse, og at vi har vunnet flere designpriser for håndtverket vårt.

Din nye flamme

Å nyte varme fra en perfekt ild bak glassdører er den ytterste form for avslapping og hygge. Derfor er vår designprosess alltid fokusert på å skape vakre flammer og best mulig innsyn.

Det handler om detaljene

Her hos Scan har vi fokus på detaljer helt ned til de minste ting. Med våre kritiske blikk og kostant jag på perfeksjon har vi skapt revolusjonerende former og tekniske løsninger som kommer våre kunder til gode. Ved å integrere håndtakene i designet blander vi form og funksjon. Håndtakene på de fleste modellene holder seg kalde når ovnen er i bruk.

Dette er en av mange eksempler som vi kaller «smooth finish».

Miljø

En av våre målsetninger er å utvikle vedovner, peiser og peisinnsatser som brenner renere og med lavest mulig påvirkning på naturen og klimaet. Vedfyring er en energieffektiv, økonomisk varmekilde, og når peisovnen er konstruert riktig bruker den mindre brensel. I vårt eget laboratorium jobber vi kontinuerlig med å gjøre forbrenningen mer effektiv og innfri de strengeste krav for godkjennelse. Derfor er ildstedene fra Scan blant de som har fått flest godkjennelser i verden.

Sikkerhet

At en peisovn fra Scan er godkjent, er din garanti for at den er testet og kontrollert. Alle produkter som forlater fabrikken, er kvalitetssikret med tanke på både sikkerhet og funksjonalitet. Derfor gir vi med glede 5 års reklamasjonsrett. Utvalgte autoriserte Scanforhandlere står til disposisjon med ytterligere tekniske opplysninger om blant annet installasjon og service.

Kvalitet

Våre peisovner er av høy kvalitet og produseres av de beste råvarene som finnes. Ved hjelp av et sekssifret registreringsnummer kan vi spore opprinnelsen til en Scan-peisovn. Dette gjør bestilling av eventuelle reservedeler enklere. Inngangskontrollen på råvarer og sluttkontroll på produktet er med andre ord unik. Gode detaljer som effektiv luftspyling og enkel betjening gjør opptenningen og fyringen mye enklere.

Riktig god fornøyelse med den nye peisovnen fra Scan!

Scan i verden

Scan A/S eies av norske Jøtul AS. Jøtul Group er en av verdens største vedovnsprodusenter og har salgsselskaper og distribusjonssteder i hele verden, hvor Scan-produkter også selges.

 

Finn forhandler