Dansk strand med en sti ut mot blått hav

Kontakt og presse

Her finner du hvor du kan henvende deg dersom du ønsker ønsker å kontakte oss om produkter, ønsker råd eller søker pressemateriale.

Scan AS logo

Hvem er Scan?

Scan A/S ble grunnlagt i Odense i 1978. Helt siden starten har vi fokusert på å tilby våre kunder de beste vedovner og peiser på markedet, med særlig fokus på design, innovasjon og brukervennlighet. Scan A/S eies av Jøtul Group som også eier flere av verdens største vedovnsprodusenter og har salgsselskaper og distribusjonssteder i hele verden.

Vil du lese mer Scan kan du finne mer om vår historie her:


Tegnet hånd som holder en smarttelefon

Hvor finner du Scan vedovner, peisinnsatser og peiser utstillt?

Ildsteder fra Scan selges i Norge bare gjennom faghandelsgruppen Ildstedet. Faghandleren besitter god faglig kompetanse og vil gi deg råd gjennom hele prosessen fra å bestemme deg for å anskaffe en ny peis – til en ny Scan vedovn, peis eller peisinnsats er klar til bruk hjemme hos deg.

Du finner Ildstedet-butikker over hele Norge, den nærmest deg finner du her:


Få personlig rådgivning fra fagmannen

Ønsker du et pristilbud, support eller service på din vedovn eller peis, reservedeler eller veiledning til ditt ildsted vil forhandleren hjelpe deg i mål med dette.

Vil du heller snakke med oss på telefon?

Ønsker du å snakke med oss på telefon, finner du butikkens spesifikke kontaktopplysninger under "Finn forhandler". Klikk deg deretter inn på din lokale butikk.


Trenger du Support eller Dokumentasjon til ditt Scan ildsted?

Her finner du nyttig informasjon slik at du kan få det beste ut av ditt ildsted. Finner du ikke svar på det du lurer på på våre websider, kan du ta kontakt med butikken hvor du kjøpte ildstedet.

Support

Våre faghandlere er eksperter på vedovn, peis, installering, regler og forskrifter. Har du spørsmål eller behov for hjelp med ildstedet ditt, så står de klare til å svare.

Ofte stilte spørsmål

Les gjerne artikkelen FAQ - Ofte stilte spørsmål om vedovn og peis. Her finner du svar på mange av spørsmålene dine.

Brukermanualer

Produktdokumentasjon som installasjons- og brukermanualer til Scan produkter av nyere dato (etter 2018), kan du finne her:

Manualer for eldre ildsteder

Har du et ildsted av eldre dato fra Scan eller (1978-2018), kan du der det er tilgjengelig finne dokumentasjon under denne linken:

Scan Garanti

Vår viktigste oppgave å utvikle ildsteder i en kvalitet som varmer deg lenge. Derfor tilbyr vi 5 års garanti på alle våre produkter, men vi forventer selvsagt at de holder mye lenger.

Reklamasjon

Henvendelser vedrørende feil og mangler ved et produkt rapporteres så raskt som mulig etter at feilen først ble oppdaget. Kontakt forhandleren, så hjelper de deg i mål.


Presse

Har du spørsmål om PR og markedsføring, så send gjerne en epost til webmaster@jotul.no.

Er du journalist og søker materiell? Aktuelle pressemeldinger og tilhørende billedmateriell finner du på MyNewsdesk til vårt moderselskap Jøtul AS.

Tilgang til bildebank / mediebank

På vårt Extranett kan du laste ned filmer, finne prislister eller laste ned høyoppløselige bilder av Scan peiser, vedovner og peisinnsatser. For å få tilgang til mediabanken, send oss en epost, vi hjelper deg så gjerne!


Andre henvendelser

Har du henvendelser som berører noe annet enn det som er beskrevet ovenfor, kan du ta kontakt på e-post: post@jotul.no


Faktura

Vår fakturaadresse: invoice@jotul.no