Hvit peis Scan 5006-S i en hvit stue med mørkt gulv og lyse møbler

Hjørnepeis med glass på to sider - Scan 5006

Scan 5006-S er en høyreist og slank rentbrennende peis. Det store L-formede glasset i peisinnsatsen gir flott innsyn til bålet fra flere vinkler i rommet, som gjør den perfekt som hjørnepeis. Med sine rene linjer og tilpasningsdyktige design, glir peisen inn i både trendy og klassisk interiør og tilfører varme og stemning.

Scan 5006-S – Innebygd peis på 1-2-3

Dette er en komplett peis bestående av omrammingen Scan 5006-S samt peisinnsatsen Scan 5006.
Sammen utgjør de et vakkert ildsted som tar opp lite gulvplass og i tillegg er spesiallaget for å passe til norske modulpiper.

  • Slanke rene linjer
  • Både stråle og konveksjonsvarme
  • Hjørnepeis med L-formet innsyn til flammene

Peis som gir deg varme i flere lag

Denne peisen varmer deg med både strålevarme fra peisglasset og konveksjonsvarme.

Strålevarme er ganske enkelt overføring av varme fra et varmt element til kaldere områder i et rom. Det er en rask overførsel av varme. Stråleovner varmer opp ting og flater i rommet som igjen stråler svakt til omgivelsene. Dette gir en veldig behagelig og jevn varme fra gulv til tak, samt at gulv og møbelflater oppleves som varme og gode å ta på.

Konveksjonsvarmen defineres ved at peisen trekker kald luft inn ved sokkelen, varmer den opp og slipper den ut på toppen. Den kalde luften som slippes ut samler seg under taket, hvor den gradvis trykkes ned i et varmt «lag».

Sett farge på tilværelsen – du kan male peisen

Det er ikke en selvfølge at en peis må være hvit. Interiørmagasinene forteller oss at det er trendy å male peisen i akkurat den fargen du ønsker selv. Noen maler peisen mørk, slik at bålet får skinne i fred, mens andre maler den i samme farge som veggen rundt eller en ton-i-ton farge som komplementerer helheten.

Peisomrammingen er laget i et lett materiale som gjør den er rask og enkel å sette sammen, og overflaten kan males i ønsket farge umiddelbart etter montering. (Ta kontakt med din lokale fargehandler for guide til valg av malingsprodukter).

 

Scan 5006 som innebygd peis i veggen

En moderne rentbrennende peisinnsats er et komplett brennkammer med dør, som kan installeres i eksisterende peiser eller gruer, eller mures inn i egendesignede peisløsninger. Noen av peisinnsatsene fra Scan har også tilpassede peisomramminger laget i lett materiale, som er både vakre og enkle å montere og installere. Les mer om Scan 5006 spesialdesignede peisomramming her, eller i avsnittet over.

Scan 5006 peisinnsats

Ikke alle rom har plass til en stor peis, og her er depeisinnsatsen Scan 5006 skinner, både bokstavelig og billedlig talt. Innsatsen er kompakt, allsidig og passer også til rom med mindre varmebehov og gir deg 180 graders innsyn til de vakre flammene. Du får den med glass på enten høyre eller venstre side Scan 5006 FL

 

  • Allsidig peisinnsats
  • Vinklet glass med innsyn fra to sider
  • Enkel luftregulering med bare én hendel

Scan 5007 peisinnsats

Dette er den større "broren" til Scan 5006 med vinklet glass med godt innsyn til peisbålet. Peisinnsatsen Scan 5007 har en bredere glassfront, som gir et fantastisk syn til flammene. Du velger selv om ønsker glass på front og høyre, eller front og venstre side. 

 

  • Allsidig peisinnsats med moderne design
  • Vinklet glass, innsyn fra to sider
  • Enkel luftregulering med bare én hendel

Ekstra varmelagring

Du kan også installere ekstra varmelagrende steiner i begge peisinnsatsene. Disse legges skjult inn i toppkammeret og gir ekstra varme i opp til 12 timer etter at siste vedkubbe er lagt i.

Sort peisinnsats med glass på front og høyre side med hvit peisomramming

Ønsker du deg ny peis?

 

Våre dyktige forhandlere hjelper deg med å realisere peisdrømmen din! Kontakt din nærmeste forhandler for mer informasjon og veiledning.

 

Finn din nærmeste forhandler