Hvit hjørnepeis med flammer i hvitt moderne hjem med grå sofa og rundt bord

Innbydende hjørnepeis med sjenerøs takhøyde

På en adresse som tilbyr både herlig sommeridyll og god tilgang til vinterlige skiløyper har Elin og familien skapt sitt drømmehjem i Vollen. Med kjølige vinterkvelder i tankene stod en hjørnepeis høyt på ønskelisten til den minimalistiske tomannsboligen. En moderne peis passer ikke bare i de mørke og kalde månedene, tvert imot bringer peisen et varmt inntrykk og innbyr til avslapning og kos selv uten flammer.

Elin (46) bor i en tomannsbolig i idylliske Vollen i Asker med sine 3 barn. Den nybygde tomannsboligen ligger landlig til, med kort avstand både til marka, sjøen og storbyen.

Blond kvinne i blomstrete topp står lent inntil en beige vegg

Da Elin skulle etablere seg i ny bolig, hadde hun en del kriterier for hva slags område hun og familien ønsket å bosette seg. Elin, som jobber i hovedstaden, var opptatt av nærhet til byen da hun skulle velge bolig. Og for den aktive familien, med 3 barn i ungdomsalder, var det også viktig med god boltreplass og nærhet til naturenHun har selv vokst opp i landlige omgivelser med nærhet til sjøen, og Vollen ble et ypperlig valg for familien. 

Boligen har gode soner 

Med full jobb og stor familie ble en nybygget tomannsbolig et helt riktig valg. Med 3 ungdommer i hus er det også en god løsning med en bolig inndelt i soner. Kjøkkenet i første etasje er tilknyttet en TV-stue, som gir et funksjonelt og hyggelig knutepunkt der familien kan møtes mellom aktivitetene. Mens en koselig stue i andre etasje, med god takhøyde og store vindusflater med utsikt over fjorden, som henter naturen inn. Dette gir rom for en pustepause ved en vakker innebygd peis.

Hvit hjørnepeis med flammer i hvitt moderne hjem med grå sofa og rundt bord

Drømmen om en hjørnepeis

Da familien flyttet inn den stilrene tomannsboligen var målet å skape lun hygge, samtidig som den tidsriktige stilen ble krydret av familiens egne detaljer. For å oppnå dette var en peis et absolutt must. En moderne peis gir både pålitelig varme på kalde vinterdager, er en alternativ varmekilde i et kaotisk energimarked, og et varmende møbel som inviterer til sosialt samvær og avslapning.

Elin ønsket seg en hjørnepeis med innsyn fra to sider, som i tillegg ikke var altfor stor. Hun fikk hjelp av Scan-forhandleren Henriksen Peisforum til å oppfylle peisdrømmen. Valget falt på en Scan 5003 FR, en peisinnsats som er nett og har rent og enkelt design – perfekt for en moderne bolig. I et minimalistisk og moderne hjem med høyt under taket, kan det være fint å bruke flammer og peisvarme for å skape et lunere uttrykk – og vakre dansende flammer er ett av Scan stoves hovedmål når vi utvikler våre peiser, vedovner og peisinnsatser.

Hvit hjørnepeis med flammer i hvitt moderne hjem med grå sofa og rundt bord

Innebygd peis spesialtilpasset til stuen

Peisomrammingen er spesialtegnet med hjelp fra forhandleren og peisinnsats Scan 5003 FR er plassert i behagelig øyehøyde med godt innsyn fra sofakroken. En hjørnepeis med lyst brennkammer og horisontalt flammebilde som virkelig byr på vakre flammer å hvile øynene ved. At den i tillegg er laget for å varme store arealer gjør denne til et godt valg for boliger med moderne åpen løsning.

Bilde tatt fra siden av hvit hjørnepeis med flammer i hvitt moderne hjem med grå sofa og rundt bord

Det er i kontrastene magien oppstår – og en stor moderne peis tilfører det nybygde og moderne huset sjel, kos og god atmosfere.

Scan stoves forhandlere legger stolthet i å levere deg solid faglig kompetanse og den samme trygge kvaliteten uansett hvor du bor og hvilken forhandler du velger.